Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KIEMELT PARTNEREK ELŐNYEI (A honlap látogatójával szemben)

 

 

A Kiemelt Partnereink

 

legfontosabb előnyei

 

AMIVEL ŐK, A RENDEZVÉNY TÁBLÁZATTAL TÖBBET KAPNAK, MINT A WEBOLDALUNK LÁTOGATÓI

 

 

1. Az Állandó Partnerünk, legalább 7-10 nappal hamarabb kapja meg a rendezvények táblázatát, mint ahogy az a weboldalunkon megjelenne! (Az Állandó Partner által hétfőn és pénteken kapott táblázata, csak a következő hét csütörtökén kerül fel a weboldalra.)

 

2. Az Állandó Partnereinknek nem kell az egész táblázatot átböngésznie ahhoz, hogy az előző feltöltéstől (vagy táblázat megküldésétől), a táblázatba bekerülő új rendezvényeket megtalálja! Míg a honlap látogatóinak igen. Ugyanis az Állandó Partnerek úgy kapják a táblázatot, hogy abban, minden hónapnál külön (!), a táblázat alján sárga (hét elején), vagy kék (hét végi) háttér színnel vannak kiemelve a legújabb rendezvények.

 

3. Az Állandó Partnereink úgy kapják a honlapunkon is látható rendezvények táblázatát, hogy abban, a rendezvények nevére (Egyet!) klikkelve, részletesebb információkhoz, vagy akár a szervező elérhetőségeihez is juthatnak. Míg a honlap látogatóinak ugyan ez, kb. 10-12 klikkelésbe kerül.

 

4. Vannak olyan rendezvények, melyek meg sem jelennek a weboldalunkon, de az Állandó Partnereink mégis megkapják azokat. (Ez úgy lehet, hogy pl. olyan rendezvényről értesülünk, ami hétfő és a következő hét csütörtök (Weblap frissítés) között kerül megrendezésre. Ez bekerül az Állandó Partnerek táblázatába, de a honlapra már nem kerül ki, mivel amíg kikerülne, az már a múlté. Gyakorlatiasan: Pl. Hétfőn 1-e van, pénteken 5-e, a weblap feltöltés pedig 10-én. Ezért, azok a rendezvények, amik a weblap feltöltésig futnak be hozzánk, de úgy, hogy azok megtartási ideje pl. 1-10-e között van, már nem kerülnek a honlapra, mert nincs értelme egy elmúlt rendezvényt feltölteni.)

 

5. Az Állandó Partnereink kapnak gyors értesítéseket, a weblap látogatói nem! Ha egy szervezőtől rendezvény infót kapunk, sokszor a heti két körlevélen kívül is megküldjük ezeket az ajánlatokat az Állandó Partnereinknek.

 

6. Az ingyenes (Helydíjat nem kell fizetni!) rendezvényekről, csak az Állandó Partnereinket értesítjük, a weblap és Facebook oldalaink látogatóit nem. Gyakran keresnek meg bennünket szervezők és árusokat keresnek különböző rendezvényeikre úgy, hogy nem kell helydíjat fizetni. Ezt a lehetőséget, csak az Állandó Partnereinkkel közöljük és soron kívül!

 

7. Az Állandó Partnereink, a saját rendezvényeinket kedvezményesen vehetnek részt, míg a weblap látogatói nem.

 

8. Az Állandó Partnereink kedvezményesen, vagy akár ingyenesen is hirdethetnek oldalainkon, míg az oldalaink látogatói nem!

 

9. Az Állandó Partnerünknek nagyobb az esélye, hogy könnyebben be tud jutni a rendezvényekre, mert ha tudunk, ebben is segítünk neki.

 

 

Figyelem!

A regisztráló tag, az adatainak megadásával hozzájárul ahhoz, hogy azt tároljuk, szolgáltatásait, az adatai nélkül harmadik félnek kiajánljuk.

  Ezen felül, a "Direkt" és a "Full" csoportba regisztráló tag hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott összes adatát, elsősorban rendezvényszervezőknek és olyan harmadik félnek, akár rendszeresen megadjuk,  mely fél igénybe veheti a partner szolgáltatásait.

A regisztráló fél hozzájárulása mind addig él, amíg adatainak törlését, e-mailen, vagy egyéb igazolható írásban nem kéri.

 

 

2019-es új

 

P a r t n e r i  r e g i s z t r á c i ó s

 

l e h e t ő s é g e k

 

INGYENES

ÁLLANDÓ

FALUNAPOS

DIREKT

FULL

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

ITT!

 

 

 

 

______________________________________________________________

www.vasarokfesztivalok.eoldal.hu

vasarokfesztivalok@gmail.com

Facebook:

Vásárok Fesztiválok

30 / 308 – 5512

"Nézze meg az ember!"

 

Az oldal szerzői jogi védelem alatt áll!

A weblap tartalmának, akár csak részbeni másolásához, továbbadásához a

tulajdonos előzetes és írásos engedélyére van szükség!

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 293393
Hónap: 7291
Nap: 267