Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GONDOLATOK ÉS VÉLEMÉNYEK (Az Állandó partnerségről)

 

 

Az Állandó Partneri előnyökről, tapasztalatokról osztja meg véleményét

Prókai Sándor, az oldal tulajdonosa

 

photo8335.jpg

 

Azzal kezdeném, hogy én azt gondolom, hogy egy vállalkozás, vagy projekt sikerét nem a pillanatnyi siker, vagy kudarc, hanem egy hosszabb távon, pl. egy év alatt tapasztalt változás végeredménye határozza meg pontosabban.

Harmadik éve fut az „Állandó Partneri” projekt, melyben voltak nehezebb időszakok, de összességében az mondható el, hogy az ebbe a csoportba regisztrált tagjaink száma, minden évben növekedett!

Méghozzá olyan mértékben, hogy nem várt fejlesztéseket is végre kellett hajtanunk a kezelhetőség érdekében.

Jelenleg, több százan vannak, akik igénybe veszik ezt a támogató szolgáltatást!

 

Ebben a témakörben, különösen felhívnám a figyelmet a hosszabb távon (Egy év) történő, „eredmény” figyelésre.

A regisztrálni kívánó partnerek jelentős része azzal kezdi a közeledést, hogy „Ugyan már! Miért fizessen azért, amit ingyen is megkaphat?” Amikor pedig én azt mondom erre, hogy „Amit Ön, ingyenesnek gondol, azért valójában nagyon-nagyon sokat fizet, csak még nem gondolta alaposan végig.”, először hitetlenkednek, majd pár nap elteltével a regisztrációjukat kérik…..

Hogy miért is?

Mert végig gondolják és főként mérlegelik, hogy mit is tesznek.

Annak, aki eredményesen szeretne „vásározni”, hetente legalább két alkalommal neki kell ülnie a számítógépnek és végig kell néznie a különböző program honlapok kínálatát.

Márpedig, ha csak egy átlagos időszakban, pl. a programturizmus. hu oldal kínálatát kell végignézni, az kb., alkalmanként egy óra.

Ha ezt hetente kétszer megteszi valaki, akkor havi 8 órát tölt rendezvények keresésével. Ez, 12 hónap alatt, 12 db., 8 órás munkanapot jelent!

Ez az időmennyiség, csupán a nettó minimálbérrel (Kb. 100. 000.- Ft.) számolva is, 60. 000.- Ft-nak felel meg.

Most, ha ezzel szemben azt állítom, hogy nálunk, ugyan ezen idő alatt elért eredményt, évi 10. 000.- forintért megkapja valaki, akkor rögtön tapintható, hogy velünk, legalább 50 ezer forintot nyer a regisztráló partner.

Ha pedig abba gondolunk bele, hogy ha a rendezvény keresésre fordított idő alatt (12 nap!), egy vásározó más, jövedelmezőbb elfoglaltságot is találhat, akkor a javunkra szóló különbség sokkal nagyobb lesz.

De szerintem, ha a vásározó regisztrál nálunk, befizeti ennek éves díját (10 ezer Ft.), majd a rendezvény keresések helyett szunyókál egyet, akkor is jobban jár. Anyagilag és emberileg egyaránt…..

 

És arról már nem is beszélek, hogy nem csak az előbb említett honlapot kell végig nézni, ha rendezvényeket szeretne találni az árus, hanem jó néhányat, akkor a javunkra szóló különbség szakadéka, egyre nagyobb lesz!

 

 

Tudom, hogy a mi honlapunk, egy egyedülálló segítség a vásározók számára.

Azonban annak használata is, jóval hátrányosabb, mintha valaki regisztrált partnerként kapná az anyagainkat.

Erre állítok néhány példát!

 

1, Nem fog megfeledkezni a rendezvények kereséséről, hiszen tőlünk, „üzembiztosan”, hetente két alkalommal megkapja a legfrissebb rendezvények táblázatát. Míg, ha csak a honlapunkat szokta nézegetni, bizony megfeledkezhet erről.

 

2, Az e-mailen küldött táblázatban, minden hónapnál legalul találhatóak meg, a legfrissebb, azaz az előző táblázat megküldése óta megkapott rendezvények.

Így, nem kell átböngésznie a teljes havi kínálatot, ami további időveszteség a regisztrált partnerekéhez képest.

Ezért a regisztrált partnereinknek, hetente két alkalommal, csupán 10-10 percébe kerül, hogy megismerje a legfrissebbeket!

 

3, Vannak olyan rendezvények, melyekről nem honlapokról, hanem közvetlenül a szervezőtől szerzünk tudomást és honlapokon meg sem található a rendezvény. De arról a mi partnereink értesülnek!

 

4, Az Állandó Partnereink, napokkal, vagy akár egy héttel is hamarabb kapják meg a rendezvényinformációkat, mint ahogy az a honlapunkon megjelenik. Vagyis, mire a nem regisztrált látogató értesülne a rendezvényről, addig az Állandó Partnerünk, már szerződést is kötött az azon való részvételre!

 

5, Vannak olyan rendezvények, melyek az Állandó Partnereink kínálatába benne vannak, de a honlapunkra már rá sem kerülnek! Ez azért van, mert a honlap frissítése, nem minden nap, hanem hetente egy alkalommal történik.

Így pl. ha hétfőn 10-én értesülünk egy új, pl. 12-i (Szerdai) rendezvényről, azt még aznap továbbítjuk az Állandó Partnereink felé. Viszont, mivel a honlapunk frissítése csütörtökönként (13-a) történik, így azt, mivel addigra már le is jár, fel sem töltjük a honlapunkra!

Azt gondolom, az Állandó Partnerünk javára fennálló előnyről nem kell külön szót ejtenem.

 

6, Óriási előnynek tartom, hogy az Állandó Partnereink, a rendezvények táblázatát úgy kapják, hogy az abban található rendezvények, több mint 90%-nál, a rendezvény neve linkelve van. Vagyis, többnyire egy kattintással, már láthatja is a rendezvény szervezőjét, vagy annak elérhetőségeit.

Viszont, aki nem Állandó Partnerünk, hanem csak használja a honlapunkat, annak ugyan ez az eredmény, legalább 8-10 klikkeléssel jön létre.

És tudják!

Ez, nem egy alkalommal, hanem hosszabb távon jelent sok időt és koptatja az idegeit az árusnak.

 

És zárásként hagy mondjak még két fontos dolgot.

Az egyik az, hogy vannak időszakok, amikor nagyon kevés, akár csak 1-2 új rendezvényt lehet találni, sok-sok órás keresgéléssel is.

Viszont, azért az 1-2 új rendezvényért is, ugyan úgy végig kell böngésznünk az oldalakat.

A másik az, hogy mind weboldalunk kínálata, mind pedig az Állandó Partnereinknek küldött anyag, már speciális, azaz, csak vásár típusú rendezvényeket tartalmaz.

Viszont, a különböző honlapokon bizony, mindenféle művészeti ág (Mozi, színház, opera, galéria, stb.) kínálatával tűzdelt ajánlatból kell kiböngészni a nekünk valót…..

 

Végezetül, hagy mondjak két nagyon jó mutatót arra, hogy Állandó Partnereink, mennyire értékelik ezt a szolgáltatást:

Az egyik az, hogy az Állandó Partnereink száma, folyamatosan nő!

A másik pedig az, hogy sokan, már a tagság lejárta előtt, újra szerződnek egy következő egy éves időszakra!

 

S amíg ez így van, addig nekünk ezt folytatnunk kell!

 

Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

 

bos-taurus.jpg

 

Állandó Partneri vélemények:

 

K. János Miskolc

"Nagy segítség a számunkra, mert rohanás minden napunk és nem jut idő arra, hogy órákat üljek a laptop előtt"

 

M. István Kazincbarcika

"Össze sem lehet hasonlítani a kényelmet és végeredményt azzal, mintha én keresném a bulikat!"

 

Z. Beáta Jászárokszállás

"Amíg nem használtam, soha nem gondoltam volna, hogy lehet kényelmes és pihentető a lehetőségek keresése. Főzök egy kávét, leülök az e-mail elé és kellemesen szórakozva, elég csak a legújabbakat megnéznem."

 

LEA Kft. Budapest

"Mindenképpen nagy segítség! Mi ezért is vagyunk az első perctől regisztrált partnerek."

 

A rendezvények keresése, már heti egy

csésze kávé áráért is, lehet szórakozás!

 

_________________________________________________________________

 

www.vasarokfesztivalok.eoldal.hu

vasarokfesztivalok@gmail.com

Facebook:

Vásárok Fesztiválok

30 / 308 – 5512


 

"Nézze meg az ember!"

 

Az oldal szerzői jogi védelem alatt áll!

A weblap tartalmának, akár csak részbeni másolásához, továbbadásához a

tulajdonos előzetes és írásos engedélyére van szükség!

 
 

 


Archívum

Naptár
<< December / 2018 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 285407
Hónap: 5604
Nap: 184