Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SÖR KÖR

logo1.png

 

 

Komplett Drink truck szolgáltatás

 

 

eco7.jpg

 

KITELEPÜLÉSEK

Legyen szó bármilyen tömegrendezvényről mi egyedülálló szolgáltatást nyújtunk az általunk kifejlesztett és legyártott különleges Drink truckokkal. Az újrahasznosított anyagokból összeállított környezettudatos, egyedi látványú limonádés és fröccsös-, valamint söröskorsó külsejű pultunk emblematikus része lehet bármilyen gasztro-,vagy zenei fesztiválnak. Az egyedi módon kialakított kör alakú pultjaink lehetővé teszik a folyamatos kiszolgálást több száz fő részére is. A téma keretein belül specifikus rendezvények esetén is könnyen testre szabható a megjelenésünk.

 

kor_kiajanlo6.jpg

 

CÉGES RENDEZVÉNYEK

Nyűgözze le partnereit, kollégáit egy páratlan magánrendezvénnyel. Exkluzív party service szolgáltatásaink révén fejlessze munkakapcsolatait, növelje dolgozói munkakedvét vagy használja fel szolgáltatásunkat különleges marketingfogásként. A garantáltan emlékezetes  céges rendezvényt megszervezzük, gördülékenyen
lebonyolítjuk, a sikeres üzletéhez.ezzel is hozzájárulva a sikeres üzletéhez.

 

eco1.jpg

 

MAGÁN RENDEZVÉNYEK

Szeretné a barátait, családját egy felejthetetlen bulin vendégül látni? Születésnapra, esküvőre, céges rendezvényekre hívja csapatunkat és mi különleges élményben részesítjük vendégeit. Megfelelő helyszín esetén, több installációval, étel és italkínálattal 100-2500 fő részére tudunk vendéglátást biztosítani, igény esetén rendezvény kellékekkel. 

 

eco5.jpg

 

Vállalkozásunk évek óta járja az országot és egyre nagyobb sikerekkel jelenik meg fesztiválokon, illetve szolgálja ki az egyre növekvő, fesztiválozó, vásározó, szórakozni vágyó közönséget.
Egyedi megjelenésünkkel, fiatalos lendületünkkel és igényes zenéinkkel rövid időn belül a figyelem középpontjába kerülünk. Szívesen nézünk szembe új kihívásokkal és szeretünk kísérletezni, akár új termékekkel, vagy helyszínekkel.

 

eco2.jpg

 

Fő profilunk a kézműves csapolt sör-, illetve az oltalom alatt álló borok, fröccsök forgalmazása, de alkalomtól függően árulunk saját termésű gyümölcsökből készített pálinkákat, limonádét,üdítőt, és kávékülönlegességeket is.A kétévente megrendezett nemzetközi sörversenyen – 2016 áprilisában– Miskolcon a legkiválóbb sörnek minősítette a szakmai zsűri a kézműves sörünket, elismerésként arany diplomát kaptunk.

 

eco3.jpg

 

Képesek vagyunk a mobil bárunk segítségével és 2 fős személyzettel egyszerre akár 8 csapolótorony fejjel csapolni, ami a street food kategóriában egyedülálló és látványos. Jéghideg italaink a nagy melegben igazi felfrissülést nyújtanak, amelyeket a jármű mobil hűtőrendszerének köszönhetően folyamatosan 7 fok alatt tudunk tartani.

 

lcc_9738.jpg

 

Mobil bárunk teljesen körbeülhető, 360 fokban tudjuk vendégeinket fogadni, így közvetlenebb, könnyebb és gyorsabb a kiszolgálás.

 

eco6.jpg

 


NAGYOBB FESZTIVÁLOK, AMIKEN RÉSZT

VETTÜNK:

Budavári Sörfesztivál, Budavári Pálinkafesztivál,

Szegedi Ifjúsági Napok,

Miskolci Sörfesztivál,

Red Bull Air Race,

Visegrádi Palotajátékok,

Biri Tócsnifesztivál,

Erzsébet téri Karácsonyi vásár.

 

mindjart-vagott.jpg

 

Terület igény: 8 m2
Áramigény: 1x16A 3X16A Csatlakozóval

 

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett vendégeink, vagy visszatérő megrendelőink között tudhatjuk!

 


ECO BY MARARCZI KFT.
Maráczi Gyö
rgy

30 / 883 - 6116

logo2.png
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 261614
Hónap: 6233
Nap: 167